CDSM Hodnocení produktu

Hodnocení produktu


Fotokniha 20 x 20 s potištěnými deskami

Anonymní, dne 14. 12. 2022


Elegantní fotokniha dodaná ve slíbeném termínu a kvalitě


Fotokniha byla dárek pro kolegu a fotografie si vyžádaly právě čtvercový formát. Provedení zcela splnilo očekávání - kvalitní vazba i tisk, umístění textu na hřbetu, vlastní potisk desek. Produkt doporučuji a případné další zákazníky upozorňuji, že pokud chtějí vyplnit celou stránku fotkou/obrázkem, nemají se bát všude až do kraje přesáhnout linii označenou jako Technický prostor - fotky přes celou stranu (bez okrajů) působí obvykle nejlépe. Přeji i dalším zákazníkům radost z tohoto produktu.

Petr Hermann, dne 5. 3. 2021


Praktická velikost,perfektní tisk i papír


Vysoká spokojenost

Michal Gabriel, dne 21. 12. 2017


jsem velmi spokojen


jedinou závadou je, že tento typ není uveden v oficiální nabídce, již třetí rok po sobě musím tuto verzi /20x20) individuelně dohodnout na prodejně. je to škoda, protože si myslím, že malý čtvercový formát je atraktivní.


výborný produkt, až na výtku o jeho absenci v nabídce.

Michal Gabriel, dne 22. 12. 2016


místo FKP-20x20-28 jsem se individuálně dohodl na fotobloku 20x20-28 (svázaný spirálou), který ale není v oficiálně v nabídce a neexistuje k němu šablona, což je velká škoda, protože tento drsign, který si v CDSM kupuji již potřetí za sebou, považuji za mnohem zdařilejší než FKP. velice děkuji personálu za ochotu, s jakou se mé nestandardní zakázky ujal a jak ji zpracoval. doporučoval bych tento produkt zařadit mezi standardní produkty a vytvořit pro něj šablonu.

Anonymní, dne 21. 12. 2016


kvalitní design


délka čekání, cena


spokojenost, jen kdyby to bylo levnější